Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира поражението на тима

...
Треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира поражението на тима
Коментари Харесай

Любослав Пенев: След изравняването настъпиха някакви аномалии

Треньорът на Царско село Любослав Пенев разяснява провалянето на отбора с 1:2 от ЦСКА 1948 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига.

"Подробен разбор на провалянето ще създадем в понеделник. Не спечелихме точка, което не е ок, заслужавахме я. Има и други аргументи, от хора, които също участваха в мача и е редно да остават незабелязани, приказвам за тримата ръководители на мача, просто добра работа, ръководеха както им изнася, имаше доста противоречиви отсъждания, това не е обикновено. Благодарение на такива хора, както и на други, по тази причина положението на българския футбол е тъкмо такова в каквото се намираме сега. Така че не се чудете ", разяснява Пенев след дуела.

"Доволен съм от тима, допуснахме някои грешки, изравнихме, след което имаше някои аномалии които настъпиха. Загубихме с 2:1, като цяло съм удовлетворен от тима. Може би леко подценихме началоно на мача и можеше да ни отбележат. Правим доста хубави неща, само че и позволяваме неточности, би трябвало да вкарваме голове. Ако не вкарваме голове обезсмисляме трудът, които поставяме през седмицата, както и тези, които управляват срещите ", сподели още треньорът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР