Треньорът на сръбския Раднички (Ниш) Ненад Лалатович ще помни доста

...
Треньорът на сръбския Раднички (Ниш) Ненад Лалатович ще помни доста
Коментари Харесай

Треньорът на Реал от Ниш изгонен след шоу на тъча и псувни

Треньорът на сръбския Раднички (Ниш) Ненад Лалатович ще помни много време дебютния си мач отпред на клуба. Бившият халф на Цървена звезда застана на позицията преди началото на сезона, а в първия си дуел като ментор на тима записа победа с 4:0 над малтийския Гзира в квалификациите за Лига Европа.

Мачът обаче ще остане в историята както с четирите гола на футболистите на “Реал от Ниш”, както е прочут измежду почитателите си Раднички, по този начин и с изгонването на Лалатович в самия завършек на дуела. Тогава топката се озова в краката му край тъчлинията, а за наслада на почитателите по трибуните на стадион “Чаир”, Лалатович стартира да жонглира в продължение на десетина секунди, след което подаде топката на неприятелски състезател.

Съдията обаче не остана удовлетворен от случилото се и изгони Лалатович за държанието му, както и за последвала препирня с сътрудника му от малтийския тим.

“Човекът ме напсува, а аз му отговорих. Нищо ужасно. А другояче се отнесох в атмосферата. И Пикси (б.р. - Драган Стойкович) направи нещо такова, а стадионът го аплодираше”, изясни държанието си Лалатович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР