Треньорът на Спортист Своге - Георги Чиликов, отговори на директор

...
Треньорът на Спортист Своге - Георги Чиликов, отговори на директор
Коментари Харесай

Чиликов: Господа, гледайте като ръководители, а не като фенове

Треньорът на Спортист Своге - Георги Чиликов, отговори на шеф на Беласица Петрич Герасим Заков, който имаше искания за съдийството на мача сред двата тима. Срещата, играха в Своге в събота, приключи 1:1.

„ Останах сюрпризиран от мнението на изпълнителния шеф на Беласица Герасим Заков, в което упреква съдиите за резултата от вчерашния дуел. Той си разрешава също по този начин да нападна Спортист Своге, с което няма да останем безучастни. Ще обърна внимание на откъс от неговия статус в обществените мрежи, в който изяснява, че аления картон на Запро Динев изтъквам: „ е показан с общителното подпомагане на тима хазаин и целия му треньорски щаб, които бързо сложиха диагноза, очевидно целия тим има здравно обучение “. Първо желая да пожелая триумф на нашия футболист Влади Сиромахов. Той ще претърпи интервенция на носа, който бе строшен след удара с лакът на футболист на Беласица. Ударът може да се види в репортажа, който демонстрираме по-долу. Говорим за строшен нос след удар с лакът... какъв картон да бъде, в случай че не червен? Това е очевадна обстановка. Господа, гледайте действително нещата като ръководители, а не като почитатели. Същото се отнася и за отсъдената за нашия тим дузпа, нарушаването също може да бъде забелязано във видеото и е ясно, че тя е безспорна. В репортажа има и обстановка в края на първото полувреме, където ние може да имаме искания, че не ни бе отсъдена дузпа, откакто топката лети към вратата и се удря в ръката на футболист на гостите.

Има една приказка: „ Кога стана поп, по кое време му порасна брада “. Горе-долу такава е обстановката с новия изпълнителен шеф на Беласица. Той приказва за изпадане и така нататък Не е срамно да изпаднеш почтено, срамно е да останеш по различен метод. Кой разбрал-разбрал.

Иначе за мача. Получи се нервозен мач, имахме повече положения да отбележим, само че за жалост не успяхме да го създадем от игрова обстановка. Ние би трябвало да сме по-концентрирани пред гола, тъй като имахме обстановките, които можеха да ни донесат успеха. Поздравявам футболистите и на двата тима за мъжкия мач, играчът на Беласица вкара доста красиво попадение от директен свободен удар, всичко друго го има документирано “, сподели Георги Чиликов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР