Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров съобщи добра новина за привържениците

...
Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров съобщи добра новина за привържениците
Коментари Харесай

Енгибаров вдигна титлата, разговаря с Бойко Борисов и каза: Спартак ще го бъде!

Треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров заяви добра вест за последователите на тима.

„ Фенове на Спартак, бъдете спокойни, защото нашият клуб ще го бъде. Оптимист съм след диалозите, които организирах с Бойко Борисов и Красен Кралев в Стара Загора “, съобщи за „ Петел “ Енгибаров.



Както писахме, в понеделник вечерта той стана държавен първенец за ветерани с Витоша (Бистрица), откакто на финала тимът победи Нефтохимик с 6:3. В състава на Бистришките тигри с хеттрик изпъкна Бойко Борисов. След срещата Енгибаров е разговарял с премиера и министъра на спорта за бъдещето на Спартак и двамата са го успокоили, че страната ще извърши уговорката, който е поела към клуба.



Известно е, че е провиснал 1 милион лв. за реконструкцията на стадион „ Спартак “, като ремонтът потегля, откакто на сесия на Общински съвет Варна бъде публично гласувано разделянето на Спортен комплекс „ Спартак “ на две сдружения. В едното мажоритарен притежател ще е Община Варна, която ще си върне собствеността върху стадион „ Спартак “ и прилежащите територии и ще ги отдаде за безплатно за прилагане на ФК Спартак.

Въпросната сесия ще се насрочи, откакто съдът във Варна издаде документ за делене на двете сдружения. Очакванията бяха въпросът да се позволи доникъде на май, само че процедурата се забави поради условия на Законите в Република България.

След като ФК Спартак още веднъж стане собственик на своята база, по-лесно може да си откри вложител, общоприет спомоществовател или спонсори за клуба.

--

На първата фотография: Енгибаров с някогашния национал Георги Пеев и Шампионската купа за ветерани.

 

Втора фотография: Трофеят в съблекалнята на Витоша.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР