Треньорът на швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер -

...
Треньорът на швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер -
Коментари Харесай

Треньорът на Федерер: Той може да играе до 2021 година

Треньорът на швейцарската легенда в мъжкия тенис Роджър Федерер - Северин Люти счита, че Маестрото може да остане на корта още няколко години.
 Федерер: Има защо да скърбя, мачът с Джокович бе равносилен
" Не обичам да приказвам за неговото отричане, а и той също, защото това като че ли доближава този миг. Смятам, че той може да играе най-малко сред една и три години.

Аз съм чиновник на Роджър, само че за Купа " Дейвис " решенията са мои. Когато обсъждаме заплатата ми, постоянно го вършим персонално с Роджър. Не се съгласявам с всичко. Най-важното е да си еластичен и да стигаш до верните решения.

В последна сметка Роджър взима решенията - за мен миналите 11 години бяха доста положителни. Да вземем образец със Стан Вавринка, който също е част от тима за Купа " Дейвис ".

Той се трансформира в мой другар. Можем да си приказваме и за доста неща отвън работата. Няма лимит. Роджър също ми е другар, само че си и остава и мой началник ", сподели Люти пред изданието " Le Temps ".

Междувременно станаха ясни групите за финалния шампионат на АТР в Лондон. Новак Джокович ще би трябвало да мери сили с трима двуметрови колоси - Александър Зверев, Марин Чилич и Джон Иснър.

Другият лидер на група - Федерер ще има привидно по-преодолими противници. Интересното е, че ще забележим представители на осем разнообразни страни.

Група " Густаво Куертен ": Новак Джокович, Александър Зверев, Марин Чилич, Джон Иснър

Група " Лейтън Хюит ": Роджър Федерер Кевин Андерсън Доминик Тийм Кей Нишикори
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР