Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун коментира несъстоялия се трансфер

...
Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун коментира несъстоялия се трансфер
Коментари Харесай

Треньорът на Сакраменто: Надявахме се да привлечем Везенков

Треньорът на " Сакраменто Кингс " Майк Браун разяснява несъстоялия се трансфер на най-хубавия български баскетболист Александър Везенков при “кралете ”. Отборът от Калифорния държи правата в НБА на водача на " Олимпиакос ", като през идващия сезон изявите му по европейските терени ще бъдат следени от скаутите на янките.

“Надявахме се да го притеглим, само че просто нещата не се получиха това лято. Ние въпреки всичко държим правата му, тъй че ще следим изявите му и през идващия сезон, с цел да забележим дали ще можем да го вземем идващото лято ”, съобщи Браун пред SDNA. “Той наподобява като типичното тежко крило за стила на НБА. Играта стана доста безпозиционна, тъй че в нахлуване нещата ще са наред, стига да забележим по какъв начин ще се получат тези в отбранителен проект ”, добави наставникът на " Кингс " пред Sport24.

Лидерът на мъжкия народен тим се трансформира в първия състезател през този век, който записва най-малко 20 точки и 10 битки в първите си два мача на ЕвроБаскет, демонстрира информация на статистическата платформа Opta. Везенков направи дебюта си на Европейското в четвъртък в дуела против Испания, когато се трансформира в най-резултатния състезател на първия ден на шампионата, откакто записва " дабъл-дабъл " от 26 точки и 11 битки. При провалянето от Турция той записва 28 точки, 15 битки и 4 асистенции на сметката си.
















































--> -->
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР