Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остава оптимист за реванша с

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остава оптимист за реванша с
Коментари Харесай

Моуриньо: Ако спечелим реванша, отиваме на финал

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо остава оптимист за реванша с от 1/2-финала в Лигата на конференциите. " Вълците " измъкнаха тъждество 1:1 в гостуването си на " Кинг Пауър Стейдиъм ". Ответният мач е на " Олимпико " и това дава очаквания на Специалния, че отборът му ще стигне до успеха на собствен терен и ще отиде на край.

" Губехме топката прекомерно елементарно и по тази причина бе невероятно да организираме контраатаки. Въпреки това действахме проведено и до момента в който имахме сила, успявахме да пресираме високо, по метода, по който искахме. В един миг обаче се изморихме и намалихме интензитета, прибрахме се надълбоко и сами си усложнихме обстановката. Убеден съм, че почитателите ни са щастливи, че реванша е на " Олимпико ". Но даже и със 70 000 на стадиона, отново ще ни бъде много мъчно. Първо обаче би трябвало да се съсредоточим върху мача с Болоня в неделя в Серия " А ". Те са тим, който играе добре и постоянно търси успеха. За разлика от Лестър, ние не можем да пренебрегваме мачовете си в шампионата, тъй като задачата ни е да приключим 5-и и да се класираме за Лига Европа. Трябва да забравим полуфинала за три дни и да мислим единствено за Болоня ", предизвести Моуриньо.

" Има какво да проучваме, само че има и какво да забравим. За нас е огромна разлика дали ще приключим 5-и или 6-и в Серия " А ". Искаме да сме сигурни, че ще играем в Лига Европа идващия сезон. Не можем да разчитаме, че ще спечелим Лигата на конференциите. Лестър е тим, който умее да нападна празните пространства още от времето на Раниери. Сега те пробват да градят офанзивите си от отбраната, само че в това време, при гостуванията си избират да стоят по-прибрани и да търсят контраатаки. Те имат и много варианти на аварийна пейка. Ще би трябвало да играем със сърце и душа в реванша. Да, това ще бъде 14-ият ни мач в Лигата на конференциите, само че в случай че спечелим, отиваме на край. Това ще е повече въпрос на настройка, в сравнение с нещо друго ", счита португалецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР