Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо вярва, че вълците ще

...
Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо вярва, че вълците ще
Коментари Харесай

Треньорът на Рома се надъхва за Ливърпул с боя над Барса

Треньорът на Рома Еузебио Ди Франческо има вяра, че " вълците " ще повторят против Ливърпул представянето си от борбата с Барселона и ще се класират на край в най-престижния европейски клубен шампионат. След първия мач римляните изостават с 2:5, само че същото беше и след дуела с Барселона, когато Рома отстъпи с 1:4 на " Камп Ноу ", само че победи с 3:0 на " Олимпико "

" Всички играчи би трябвало да подходят извънредно отговорно. Надявам се Джеко да бъде нашия Салах в реванша и да ни обезпечи популярен поврат. Играч от неговата класа би трябвало да носи най-голямата отговорност ", съобщи Ди Франческо.

" Фактът, че не оставяме съвсем никакви шансове на противника вкъщи, се дължи на поддръжката от нашите почитатели. Единствено ни беше извънредно мъчно против Атлетико Мадрид. От тогава насам се постоянни и се надявам на това и в утрешния мач. Да повторим подвига против Барселона ще е доста мъчно, само че ние имаме нужната душeвност и почитателите ни могат да ни оказват помощ да реализираме още едно знамение ", добави той. Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 2 май  Рома 21:45предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР