Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе категоричен, че той

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе категоричен, че той
Коментари Харесай

Зидан заплашва да си тръгне от Реал, ако не го слушат

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе безапелационен, че той дава отговор за всички решения и в случай че нещата не се случват по неговия метод ще напусне. ”Когато новият сезон започва, ще публикация кой ще бъде първи избор и кой ще е втори. Аз съм треньорът и аз вземам решение. Аз ще направя тима, а в случай че това не се случи, ще си потегли ”, сподели той.
" Аз вземам решение за новите футболисти, въпреки по прехвърлянията да работим в екип. Ако нещата не стават по моя метод, ще се махна. ", добави той на конференция.

" На всички е ясно какво се чака от нас. Подготвихме се добре през седмицата и в този момент желаеме да кажем “чао” на нашите почитатели с добра игра и победа. Това беше комплициран сезон и желая да покажем на ентусиастите, че мислим за идващия, когато ще се завърнем по-ентусиазирани, с цел да могат те да бъдат горди с футболистите. А и е добре, че сезонът свършва ", показа наставникът.

Той разяснява и тематиката с Гарет Бейл, и дали това ще е последният му мач за отбора. " Той ще бъде в групата и единствено това ще кажа по тематиката. Утре ще видите дали ще играе, или не. Но не знам какво ще се случи в бъдеще. Но сигурно ще има промени в състава ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР