Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти говори след класирането на

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти говори след класирането на
Коментари Харесай

Анчелоти: Реал никога не умира!

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти приказва след класирането на тима му за полуфиналите на Шампионска лига. " Кралете " се постановиха с 4:3 след дузпи над Манчестър Сити на " Етихад " след 1:1 в Англия и 3:3 в Испания.

" Дузпите са лотария, само че имах доверие в играчите. Те ми споделиха, че ще завоюват. Андрий Лунин сподели, че ще избави... в последна сметка се получи добре. Гледах всички дузпи. Изпълнихме всичките добре. Бях доста сюрпризиран от Антонио Рюдигер. Този сезон не изпълнявахме дузпи добре, само че в този момент го направихме ", стартира Анчелоти.

" Започнахме добре, поведохме в резултата и по-късно започнахме да страдаме, да се борим, да се жертваме... Сити имаше повече надзор, макар че те постоянно имат повече надзор. Мисля, че се защитавахме доста, доста добре ", продължи италианският експерт.

" Виждали сме доста пъти Реал Мадрид да оцелява. В дузпите бяхме доста уверени, че ще се класираме. Харесва ми, когато видя, че тимът се жертва и бори, в допълнение към качеството. Тук (б.р. - на " Етихад " ) може да се завоюва единствено по този метод ", показа Карлето.

" Пеп Гуардиола ме поздрави за класирането, пожела ни шанс, беше благородник, какъвто постоянно е бил и какъвто е този клуб, кавалерски клуб. "

" Нямаме физически проблеми и имаме време до неделя да се възстановим. Трябва да преспим, с цел да се възстановим и осъзнаем, че направихме нещо ужасно. Всички мислеха, че сме мъртви, само че в никакъв случай не смятайте Реал Мадрид за мъртъв, тъй като Реал Мадрид в никакъв случай не умира ", приключи Карло Анчелоти.
 Гуардиола: Направихме всичко допустимо...
Гуардиола: Направихме всичко допустимо...

" Футболът е игра на голове и те вкараха повече при дузпите "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР