Tреньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев заяви след, че е

...
Tреньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев заяви след, че е
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин: Ако фалираме, ще се извърви дълъг път, който не е добър за целия Югозапад

Tреньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев съобщи след , че е удовлетворен от представянето на футболистите си, откогато пое тима.

" Направихме доста пропуски, имахме контраатаки, които можеха да вкарат мача в друга посока. Не мога да съм неудовлетворен, само че това е футболът. Не съм удовлетворен единствено от този интервал, в който допуснахме 3 гола и пропуснахме дузпа. Играхме на негостолюбив терен. Томаш изкара всичко най-хубаво, което имаше в нападателен проект “, разяснява експертът.

" От 55-56-а минута нататък не бяха положителни минути за нас. Наруши се салдото, тъй като някои играчи не са играли от доста време. Болезнено е да паднеш с 0:3. Ще забележим какво можем да подобрим през зимата ", показа той.

" Постоянно приказвам за обстановката в клуба. Искам да предизвикам внимание към някои богати хора. Извървяхме дълъг път преди години, не желая отново да се стига до това. Момчетата се оправиха добре в последните мачове. Казах им на схваща, че съм удовлетворен, без значение по какъв начин ще приключи мачът. 15 точки от 14 мача е добър отзив “, съобщи треньорът.

" Ако се стигне до банкрут, ще се извърви дълъг път, който не е добър за целия Югозапад. Доволен съм от това, което направиха момчетата в мачовете. Свикнали сме с тази обстановка, не е за първи път в нашия клуб. Загадка е по отношение на нас. Ако пристигна нов притежател, ще реши дали сме ние неговите хора. Клубът в действителност има потребност от нови хора, в случай че желае да е по-стабилен. До Нова година би трябвало да има повече изясненост. Пепи Занев се мъчи, предстоят договаряния, ще забележим какво ще се случи “, сподели Тренчев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР