Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинс обеща, че неговият отбор ще

...
Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинс обеща, че неговият отбор ще
Коментари Харесай

Треньорът на Олимпиакос плаши Лудогорец с офанзивна игра

Треньорът на Олимпиакос Педро Мартинс даде обещание, че неговият тим ще наподобява много по-офанзивно в реванша против Лудогорец спрямо първата среща, която се игра в Пирея и приключи 1:1. Ответният дуел е във вторник от 21:00 часа на " Хювефарма Арена " в Разград, а спечелилият си обезпечава присъединяване на плейофите за груповата фаза на Шампионската лига и най-малко място в групите на Лига Европа.

„ В първия мач Олимпиакос не игра толкоз офанзивно. Това би трябвало да се промени. Може би през второто полувреме, в избрани моменти, играхме по този начин, както би трябвало да играем в Разград. Утре би трябвало да сме по-офанзивни и ще бъдем “, сподели Мартинс.

„ Олимпиакос е подготвен за мача с Лудогорец. Да, през последната седмица тренирахме по-малко, само че това няма да окаже въздействие. В момента тимът е в по-добро положение от това, което беше против Нефтчи. Тогава имаше доста контузени футболисти. Сега тимът е изцяло подготвен “, добави треньорът.

„ С отпадането на преимуществото на гола на непознат терен играта става по-конкурентна. Преди мощните тимове имаха повече шансове за класиране. Това в този момент не е тъкмо по този начин. За нас мачът стартира изначало. На Олимпиакос не му би трябвало никаква спомагателна мотивация. Гледаме утрешния мач като доста значим и резултатите в предишното не значат нищо “, приключи експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР