Треньорът на националния отбор за мъже до 21 години Андреа

...
Треньорът на националния отбор за мъже до 21 години Андреа
Коментари Харесай

Андреа Буратини е доволен от първата спечелена контрола със Сърбия

Треньорът на националния тим за мъже до 21 години Андреа Буратини остана доста удовлетворен от първата контрола против Сърбия. В нея нашите завоюваха с 5:0, откакто щабовете се схванаха да играят наложително пет гейма. Двубоят е първи от подготовката за Световното състезание в Бахрейн през юли.

" Много съм удовлетворен от метода, по който се показа тимът. Лесно спечелихме и показахме хубав волейбол. Най-много съм удовлетворен от посрещането. Това е извънредно значим детайл, върху който се готвим от четири седмици. Алекс Николов направи доста мощен мач и също посрещаше на равнище. Също не мога да не отлича високият % вкаран начален удар. Ако изпълняваме добре, имаме огромни шансове за контраатаки. Разбира се, има и неща, върху които би трябвало да продължим да работим. Не съм удовлетворен от многото неточности. В петия гейм играхме тайбрек и го спечелихме безапелационно с 15:7`, сподели Буратини за формалния уебсайт на Българската федерация по волейбол.

България ще изиграе общо три контроли против Сърбия през тази седмица. Проверките не престават и през днешния ден.

В мача на мъжете до 21 години няма да вземат участие Александър Николов и Симеон Николов. Причината е задължения към други национални обединения. Алекс ще се завърне при мъжете, които се готвят за втория шампионат от Лигата на нациите, който ще се организира във Франция идната седмица. А Симеон ще е при отбора до 19 години.

Националният отбор на Сърбия за мъже под 21 години ще изиграе две контроли против български тимове през днешния ден. На паралелни стадиони в зала " Левски София " гостите ще се изправят против отбора ни под 21 години и под 19 години. Началото на срещите е 16:15 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР