Треньорът на националния отбор за до 21 години Андреа Буратини

...
Треньорът на националния отбор за до 21 години Андреа Буратини
Коментари Харесай

Буратини много доволен от първата контрола със Сърбия на националите до 21 г.

Треньорът на националния тим за до 21 години Андреа Буратини остана доста удовлетворен от първата контрола против Сърбия.

В нея нашите завоюваха с 5:0, откакто щабовете се схванаха да играят наложително пет гейма. Двубоят е първи от подготовката за международното състезание в Бахрейн през юли.

" Много съм удовлетворен от метода, по който се показа тимът. Лесно спечелихме и показахме хубав волейбол. Най-много съм удовлетворен от посрещането.

Това е извънредно значим детайл, върху който се готвим от четири седмици. Алекс Николов направи доста мощен мач и също посрещаше на равнище. Също не мога да не отлича високият % вкаран начален удар. Ако изпълняваме добре, имаме огромни шансове за контраатаки. Разбира се, има и неща, върху които би трябвало да продължим да работим. Не съм удовлетворен от многото неточности. В петия гейм играхме тайбрек и го спечелихме безапелационно с 15:7 ", съобщи италианецът.

България ще изиграе общо три контроли против Сърбия през тази седмица. Проверките не престават и през днешния ден.

В мача на отбора до 21 години няма да вземат участие Александър Николов и Симеон Николов. Причината е задължения към други национални обединения. Алекс ще се завърне при мъжете, които се готвят за втория шампионат от Лигата на нациите, който ще се организира във Франция идната седмица. А Симеон ще е при отбора до 19 години.

Националният отбор на Сърбия за мъже под 21 години ще изиграе две контроли против български тимове през днешния ден. На паралелни стадиони в зала " Левски София " гостите ще се изправят против отбора ни под 21 години и под 19 години. Началото на срещите е 16,15 ч.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР