Треньорът на Наполи - Лучано Спалети очаква неаполитанците да продължат

...
Треньорът на Наполи - Лучано Спалети очаква неаполитанците да продължат
Коментари Харесай

Спалети преди мача с Интер: Ще се изправим срещу страхотен отбор

Треньорът на Наполи - Лучано Спалети чака неаполитанците да продължат да играят на същото равнище като преди паузата в Серия А.

Наполи е водач в класирането и гони 12-а поредна победа в шампионата при гостуването на Интер на следващия ден при подновяването на италианското футболно състезание.

" Ние не започваме изначало, а продължаваме оттова, където спряхме преди паузата. Ще се надигнем против страховит тим. Ще играем нашия футбол, който донесе триумфи на тима през есента ", сподели Спалети пред кореспонденти.

Треньорът има вяра, че инерцията от победната серия не е изгубена след седемседмичната пауза за Световното състезание.

" Започнахме това необикновено пътешестване преди година и половина и не сме спирали. Ще почиваме след края на сезона. Интер е топ тим през последните три години и половина и те направиха вложения, почтени за водещ европейски клуб. Те знаят по какъв начин да се пазят добре и ще бъдат сложни за запазване при контраатаките. Така че ще имаме потребност от организация и баланс ", сподели още Спалети.

Треньорът се надява да донесе наслада на тифозите на Наполи в края на сезона.

" Скудетото е ваша фикс идея, не моя. Моята фикс идея е да видя по какъв начин този град експлодира от наслада в края на сезона ", сподели още Спалети.
 Наполи има сериозен интерес към халф на Рома
Наполи има сериозен интерес към халф на Рома

Николо Дзаниоло може да премине при " небесносините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР