Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори на пресконференцията преди

...
Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола говори на пресконференцията преди
Коментари Харесай

Гуардиола: Хората не ми вярват, когато говоря хубави неща за Реал Мадрид

Треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола приказва на конференцията преди реванша на отбора си против Реал Мадрид в Шампионската лига на следващия ден. Испанецът предизвести, че ги чака доста сложен мач и би трябвало отборът му да е по-добър, в сравнение с в първия дуела на " Сантяго Бернабеу ".

" Трябва да бъдем подготвени. Не знаем кой ще играе и по какъв начин ще играе преди мача. Трябва да се представим по-добре от първия мач, тъй като те бяха положителни и ние сме длъжни да се настроим ", разяснява испанецът.

Треньорът призна, че в първия мач Карло Анчелоти е заложил на тактическа сграда 4-4-2 с Родриго отляво, което е изненадало Манчестър Сити.

" Те ни познават и би трябвало да бъдем деликатни. Длъжни сме да помислим за изненада, както го направи Анчелоти. Това е Реал Мадрид, доста са рискови. Да се надяваме, че на следващия ден ще бъде добър мач за нас ", надява се Гуардиола.

" Надявам се, че напрежението няма да ни попречи. Имаме апетит за такива мачове. Хубаво е да покажем нужната сила. Понякога би трябвало и да страдаш, тъй като е невероятно да доминираш 90 минути. Готови сме за оптималното равнище ", даде обещание експертът.

" Свикнал съм със сгъстения календар. В последна сметка по-добре е да сме на тази фаза, в сравнение с да ни няма ", добави той.

" Да се адаптираш бързо в огромен клуб, като Реал Мадрид не е елементарно, а Белингам го направи. На неговата възраст се оправя доста добре с напрежението. Той е извънреден футболист ", похвали го Пеп.

" Миналата година Реал Мадрид имаше доста добър тим. Бензема играеше на всяка позиция, а и Модрич играеше повече. Когато приказвам хубави неща за Реал, хората не ми имат вяра, само че постоянно съм имал положително мнение за тях ", сподели още Пеп Гуардиола./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР