Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви, че е разучил Ференцварош

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев обяви, че е разучил Ференцварош
Коментари Харесай

Стоев се закани на Ференцварош

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев разгласи, че е разучил Ференцварош и тази вечер " орлите " излизат за победа на " Групама Арена " в Будапеща. Първият дуел от I прелиминарен кръг в Шампионската лига е тази вечер от 21.00 часа и ще бъде излъчен по Диема Спорт.

" Трябва да успеем да извлечем добър резултат, с цел да си улесним ненапълно реванша. Отиваме с настройката да победим, не просто да създадем добър мач. Доста информация към този момент имаме за тях. И футболистите гледаха записи. Мисля, че сме ги разучили добре. Въобще няма да подходят защитно. Те са тим, който обича да управлява топката. Изглеждат добре и в двете етапи на играта. Контролът на топката ти разрешава да създаваш повече голови обстановки, само че не всеки път е по този начин. Стремежът ни е да направляваме топката и да сътворяваме положения, от които да отбележим. Най-добре ще е, в случай че запазим вратата си суха и да отбележим гол. Опитвам се да предам моето успокоение. Дано се получи, тъй като ще бъде под напрежение мач. Стадионът ще бъде цялостен, което е хубаво ", сподели Стоев.

" Не съм уверен, че сме безусловно подготвени. Препятствието е мъчно, тъй че би трябвало да излезем с чест. Надявам се да сме по-силни. Със сигурност би трябвало да сме по-силни от предходната година. Но истината е, че тази година първото ходило е най-тежкото от всички, които сме имали на този стадий през годините ", призна капитанът Светльо Дяков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР