Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю за клубната телевизия

...
Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде интервю за клубната телевизия
Коментари Харесай

Стоев: Нямам никакви притеснения, очаквам спектакъл с Ботев

Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде изявление за клубната телевизия преди дуела с Ботев (Пд) на „ Лудогорец Арена “ в събота. Наставникът на първенците показа, че всичко в отбора е наред и чака зрелищен мач с „ канарчетата”. Дербито сред двата отбора е в събота от 20 часа в разград.

Ето какво показа експертът:

- Г-н Стоев, в какво положение се намира Лудогорец в навечерието на домакинския мач с Ботев (Пд)?

- В положително положение. Момчетата упражняват обикновено. Нямам никакви терзания преди дуела с Ботев на следващия ден.

- Взел ли сте решение кой да размени Козмин Моци, който е осъден за един мач?

- Разбира се, че съм взел решение. Още по време на мача с Левски, когато Моци получи картона. Исках единствено по време на тренировките през седмицата да уточня за себе си дали изборът ми ще е верен.

- Как бихте коментирал решението на рефера да покаже втори жълт и червен картон за насладата на Моци след втория гол във вратата на Левски?

- Доста се приказва за този мач. Чух доста отзиви. Това беше един израз на наслада след отбелязаня гол. Нищо повече. Това, че е пред почитателите някои го смятат за провокация. Действията на Моци бяха напълно естествени. Той по никакъв метод не е предизвикал публиката.

- В какво положение са футболистите след дуела със „ сините “?

- Нямаме проблеми. Всички са здрави. Доволен съм от това, което демонстрират в тренировките.

- В предишното домакинство против Ботев Лудогорец не съумя да победи. Какво очаквате от срещата на следващия ден?

- Ботев е един добре окомплектован тим с нелоши играчи, които практикуват прелъстителен футбол. Надявам се да стане един театър за феновете. Вярвам, че ще останат удовлетворени от видяното и ние ще победим.

- Фактът, че Ботев игра мач с ЦСКА за Купата на България може ли да бъде от изгода на Лудогорец?

- Съмнявам се. Ботев гони, както класиране на край за Купата на България, по този начин и четвъртото място в шампионата. Не мисля, че биха отписали дуела против нас. В този смисъл чакам един зрелищен мач.

- След дуела с Ботев на Лудогорец предстоят три следващи гостувания – на Черно море, Берое и ЦСКА. Ще успее ли тимът да вземе оптимален брой точки?

- Ще създадем всичко допустимо да успеем в това начинание. Всеки мач е доста значим за нас. Не можем да подценяваме противниците или да губим точки по лековат метод. Затова в този момент сме се фокусирали към семейството на Ботев (Пд). След това ще мислим за идващите срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР