Треньорът на Лудогорец Павел Върба заяви, че двубоят с Левски,

...
Треньорът на Лудогорец Павел Върба заяви, че двубоят с Левски,
Коментари Харесай

Павел Върба: Каули направи разликата

Треньорът на " Лудогорец " Павел Върба съобщи, че дуелът с " Левски ", извоюван с 1:0 от първенците е бил равносилен, а разликата е направил бразилецът Каули. Последният означи красивия надвит гол за " орлите " малко след почивката.

" След дългата пауза се притеснявахме по какъв начин ще изглеждаме. Няма по какъв начин да не допуснем неточности по време на мача. От друга страна, играхме против доста добър тим. Много се радваме на реализирана победа. Мачът беше с изравнени сили. Каули направи разликата със страхотния си гол.
" Лудогорец " пречупи " Левски " с хубав бразилски гол (ГАЛЕРИЯ) Минимален триумф за първенците в дербито на кръга
Снимка: Lap.bg

" Не ми хареса показаното през първото полувреме. На почивката споделих, че не покриваме центъра и заради тази причина " Левски " печелеше първа топка. ", сподели Върба.

" Щастливи сме, че Каули пристигна при нас и подвигна класата на тима. Мисля, че той към момента не е споделил последната си дума. "

" Не се притеснявах, че няма да успеем физически да издържим. Играчите се готвиха самостоятелно, имаха самостоятелни стратегии. По-големите терзания бяха, че играчите са изгубили игрова процедура, то си пролича през днешния ден, няма по какъв начин да не се види. Признавам си, че подобен миг в моята кариера не съм преживявал, уповавам се в никакъв случай повече да не го претърпяваме. "

" Левски ", несъмнено, че не е навън, ще направи всичко допустимо в шампионата да завоюва колкото се може повече точки ", разяснява още чешкият треньор.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР