Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев определи като фатална грешката за

...
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев определи като фатална грешката за
Коментари Харесай

Една грешка ни лиши от успеха, смятат в "Лудогорец"

Треньорът на " Лудогорец " Георги Дерменджиев дефинира като съдбовна грешката за гола, с който " Апоел " (Беер Шева) съумя да се класира за плейофите в Шампионска лига. Българският отличник победи с 3:1, само че отпада.

" Проведохме доста мощен мач, играхме доста добре тактически, само че една неточност докара до един гол. Имахме обстановки, в които можеше да вкараме още головете, само че не се получи ", сподели Дерменджиев.

Той не пожела да разяснява самостоятелните грешки на футболистите си, които бяха постоянно срещани в двата дуела с израелците.

" Всеки може да направи неточност, само че този път тя се оказа съдбовна за нашия тим. Който тим направи по-малко неточности, той бие – по този начин е в тези мачове на елиминации. Не мисля, че сме посочили уязвимост. Направихме пропуски, само че вкарахме задоволително голове, с цел да продължим напред ", добави треньорът.

Специалистът разяснява и своето бъдеще в отбора, което в последно време постоянно е слагането под подозрение: " Аз не мога да приказвам за себе си. Има притежатели, които вземат решение какво се случва ".

Според Козмин Моци тимът не е бил на равнище след третото попадение, което е отбелязъл и е позволил да загуби централизация във значим миг.

" Когато получиш гол е малко по-трудно да играеш съсредоточено. Според мен ние не бяхме на равнище след третия ни гол, а трябваше да сме внимателни, допуснахме лека неточност. След това се хвърлихме в офанзива и рискувахме ", сподели централният бранител.

Той се ядосва, че в границите на два мача " Лудогорец " е позволил прекомерно доста грешки.

" Знаехме всичко за играта на " Апоел " – те работят на контраофанзива с Нуакеме и капитана (бел. ред. Меликсон), само че ни вкараха. За два мача допуснахме пет неточности и ни вкараха три гола. Съжаляваме, само че най-малко имаме късмет в Лига Европа ", добави румънецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР