Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров смята, че Борислав Михайлов върши

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров смята, че Борислав Михайлов върши
Коментари Харесай

Битката между Борислав Михайлов и Любослав Пенев е сблъсък на идеи, смята Димитър Димитров

Треньорът на " Лудогорец " Димитър Димитров счита, че Борислав Михайлов прави задоволително добра работа като президент на Българския футболен съюз (БФС). Специалистът беше посетител в предаването " 120 минути " по БиТиВи, където изясни, че няма по какъв начин единствено Михайлов да е отговорен за положението на националните тим.

" Тази борба сред Любо Пенев и Михайлов не е междуличностен спор, а конфликт на хрумвания. Смея да настоявам, че и двамата са ми близки, само че досега не съм чул какви хрумвания има Любо. Той единствено сподели, че желае смяна ", сподели Димитров и добави, че уважението, което има към Михайлов в европейските комисии би трябвало да се вземе поради.

Двамата някогашни футболисти са единствените претенденти за идния избирателен Конгрес на футболния съюз, който ще се организира през февруари 2018 година Настоящият началник на футболния съюз получи поддръжка и от президента на УЕФА Александър Чеферин, който беше в София при започване на седмицата.

" Той прави добра работа и е на едно от най-високите места по етажите на УЕФА. Според някои е направил и неприятни неща, само че не виждам по какъв начин един президент може да промени представянето на националния тим. Факт е, че равнището нито на младежите, нито на юношите не е приемливо, само че виновността не е на Михайлов ", добави Димитров.

Треньорът на " Лудогорец " даде обещание, че отборът му ще направи всичко допустимо да победи " Милан ", с който ще играе във етапа на 1/16-финаите в Лига Европа. " Не мога да кажа, че ще ги победим, само че ще създадем всичко допустимо, каквото зависи от нас ", сподели още експертът и добави, че няма по какъв начин да води ЦСКА в кариерата си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР