Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след равенството

...
Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, говори след равенството
Коментари Харесай

Александър Томаш: Не съм доволен от втората част, на прав път

Треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, приказва след равенството 1:1 в градското дерби с Ботев. Специалистът показа, че е удовлетворен от представянето на тима си през първото полувреме, само че не и през втората част. 

" Всеки се надява да победи. Мога да разделя мача на две. Доста положително първо полуврене на нашия тим, липсваше ни да вкараме гол. През второто полувреме играхме по-директно и услеснявахме противника. Хубавото е, че успяхме да изравним. Искам да поздравя публиката. Постарахме се, само че единствено първото полувреме. На прав път сме ", стартира Томаш. 

" Ако търсим опрощение, постоянно може да го намерим - времето, психологическия фактор. Показахме темперамент, успяхме да изравним, липсва ни гол. Това, което видях през първото полувреме ме обнадеждава, че момчетата вършат това, което желая ". 

" Това дерби е доста значимо за града. Тези футболисти, които в този момент привлякохме, съм им обяснявал каква обич е Локомотив за почитателите. Играчите се стараха, само че като не отбележиш. Първото полувреме имахме няколко обстановки. Ботев е изменен тим и играе по различен метод ", сподели Томаш. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР