Треньорът на Левски - Станимир Стоилов разкри, че Здравко Димитров

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов разкри, че Здравко Димитров
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Има футболни рани, които трябва да се лекуват, нашата е представянето ни след паузите

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов разкри, че Здравко Димитров и Димитър Костадинов повече няма да се завърнат в първия тим. Мъри разкри, че двамата са имали 6 месеца да се трансформират, само че не са го създали.

" Имаме двама играчи от националните тимове, които не са в оптимално положение. Асен Митков сигурно пропуща мача, Филип Кръстев е с температура. Кордбора пристигна след огромна часова разлика. Другите са без проблеми. Имаме 24 часа да съберем тима и да създадем добра организация. Основният ангажимент е клубният тим. Пирин е тимът, който най-вече прогресира в последните 5-10 мача с отлични резултати и много усъвършенстван жанр и метод на игра. Познавам доста от играчите им, те могат да играят добър футбол. Създават много проблеми на всички в шампионата. Те имат и сериозна поддръжка от почитателите. Искам да видя моя тим да играе добре.
 Левски избави лиценза със 150 000 лв. за Насиру Мохамед
Левски избави лиценза със 150 000 лв. за Насиру Мохамед

Ганаецът получи пет месечни хонорари накуп

Има футболни рани, които би трябвало да се лекуват. Една от нашите рани е представянето ни след паузите. Надявам се да сме я излекували. Надявам се, че няма да имаме такива проблеми към този момент. Непонятни са ми резултатите през последните години като посетител, тъй като ние на всички места имаме поддръжка. В Бистрица и Разград изглеждахме както прилича на Левски, нека и в Благоевград е по този начин. Ще бъде празник, Благоевград е дал път на доста положителни играчи

Няма смяна в обстановката със Здравко Димитров и Димитър Костадинов. Имаха 6 месеца да трансформират. Сега упражняват с втория тим и чакат лятото да се появи тим, който да ги купи.
 Предстои вратарско дерби в Благоевград
Предстои вратарско дерби в Благоевград

Ники Михайлов и Янко Георгиев имат най-вече " сухи мрежи " от началото на сезона

Съвместяването на няколко длъжности е персонално моя концепция. В лицето на Йончо виждам младеж, който знае доста, Левски би трябвало да дава път на младите си фрагменти. Надявам се да имаме положително съдействие. Основният му ангажимент е развиването на ДЮШ. Имаме на този стадий отлична връзка. Ще имаме и още съвместяване на длъжности поради финансовото положение. Не можем да си позволим всеки човек да си има сектор. Левски ще опита да сътвори още един човек, който да е потребен за българския футбол.

Срещата с Бербатов бе ползотворна. Имаше добър звук на диалога. Основно се дискутираше изваждането на дребните тимове, както и вижданията му за развиване на БФС и българския футбол. Не се е стигало до молби за поддръжка. Ние също казахме нашето мнение за развиване. За поддръжката на претендент дава отговор Наско Сираков. Всеки има право да стачкува, единственото нещо, което не утвърждавам е, когато младежи се поддикват да вандалстват. В България няма толкоз доста хубави неща и не би трябвало да разрушавам тези, които имаме.

Под никаква форма не се колебая, че ще стане прекрасен мач. Пирин играе комбинативен футбол. Надявам се да играем на оптималните си благоприятни условия ", сподели Стоилов.
 Йончо Арсов с нов контракт и повече отговорности в Левски
Йончо Арсов с нов контракт и повече отговорности в Левски

Ще работи под директното управление на Станимир Стоилов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР