Треньорът на Левски Живко Миланов е пътувал до Люксембург в

...
Треньорът на Левски Живко Миланов е пътувал до Люксембург в
Коментари Харесай

Левски гледа нападател в Люксембург, 500 грама стоят между Ники Михайлов и сините

Треньорът на Левски Живко Миланов е пътувал до Люксембург в четвъртък вечерта, с цел да гледа онлайн състезател, който е набелязан за лятната селекция на „ сините “. Младият треньор е бил на стадиона на Дюделанж за мача от Лига на конференциите с ирландския Бохемианс. Домакините изгубиха с 0:1, а най-вероятната цел на Левски е тунизиецът Адел Бетайеб, оповестява „ Мач Телеграф “.

Той е нападател и през предишния сезон има 17 гола в 24 мача. Роденият във Франция футболист е на 24 години и е висок 184 см. Юноша е на Анже.

В същото време вратарят Николай Михайлов има изискване от Наско Сираков да смъкна килограми, преди да подпише. Той тренира интензивно и му остават единствено 500 грама, с цел да доближи до тежестта, при което ще може да подпише нов контракт с родния си клуб. Според сделката по-късно Михайлов ще би трябвало да продължи да усъвършенства физическото си положение и да понижава тежестта си, с цел да може да застане под рамката.

Най-вероятно обаче той ще бъде организиран до днешния дуел със Славия и ще седне на пейката като запаса на 16-годишния Пламен Андреев. Младокът се показа мощно в контролите и ще получи късмет да започва и в новото състезание. Към момента той има единствено 10 минути в родния хайлайф, които записа през предишния сезон.

От треньорския щаб ще преценят до последно и дали да пуснат измежду 11-те кипъреца Сиелис, който бе показан като ново попълнение преди няколко дни. В офанзива алтернативата е обвързвана с позицията на Билал Бари. Ако той бъде оставен на фланга, титуляр може да е Валери Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР