Треньорът на Левски Георги Дерменджиев даде пресконференция преди дербито с

...
Треньорът на Левски Георги Дерменджиев даде пресконференция преди дербито с
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Победа на Левски над ЦСКА ще промени статуквото

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев даде конференция преди дербито с ЦСКА в неделя. Сблъсъкът сред " сини " и " алените " е от 13:00 часа на Националния стадион " Васил Левски "

" Не мисля, че ще ми е първо дерби против ЦСКА. Това е един норманел мач, дерби за почитателите. Мисля, че мач, в който ние ще излезем за победа и да зарадваме почитателите.

Контузените футболисти сега се лекуват. Доуточняват се травмите. До тренировката ще имам съответен отговор.
 Снимка 408263
Източник:

Както те, по този начин и ние вършим разузнаване. В това време на технологиите е доста мъчно нещо да се скрие. Подготвяме се за мача и ще бъдем подготвени. Има още малко време до мача. Ще забележим травмата на Божинов какъв брой е сериозна и ще приказваме за състав.

Ние сме подвластни от всичко - метереологични условия, желаем поддръжката на почитателите. Ще разчитаме на себе си.

Не съм обезпокоен от ЦСКА. Един мач за шампионата, в който има доста заряд. Аз ще се опитам да предам въодушевление в моя тим и да мислим трезво, с цел да излезем с триумф от този мач.
 Ултрасите на Левски надъхват своите любимци преди дербито
Ултрасите на Левски надъхват своите любимци преди дербито

Днешната подготовка на отбора стартира в 16:00 часа

Головете ще решат изхода от дуела. Това е една игра. Предполагам, че ще има огромна доза тактичност. Който съблюдава тактиката и направи по-малко неточности, той ще победи. Двубоят е за три точки. С една победа статуквото се трансформира. Ние ще се опитаме да победим. Мисля, че тимът ще бъде възобновен, с цел да влезе в дуела както би трябвало.

Победата над Витоша не съумя да отстрани напрежението. Сега то става по-различно. Сега отговорността върху тях е на друго равнище. Иска се победа от тях. Има неща, които психически ще би трябвало да ги вкараме в ред. Няма любимец в мача. Напрежението се отстранява с триумфа на тима. Този мач е доста друг. Тук нищо не важи. Футболистите няма да мислят за нищо странично.

Аз държа на това, което споделих за ДНК-то на Левски. Работим върху това. Мисля, че ще стане последователно. Виждам, че има смяна, колкото и дребна да е тя.

Когато има трансфер, тогава става действителен. И преди го споделих. Левски има потребност от играчи, които ще вдигнат класата на тима. Това не е загадка.
 Николай Жейнов: Разбрах се с Левски за делото, ще има прехвърляния при тях, Лудогорец и ЦСКА
Николай Жейнов: Разбрах се с Левски за делото, ще има прехвърляния при тях, Лудогорец и ЦСКА

Вижте детайлности

Няма да пожертвам никой от контузените.

С Асен Букарев се разделихме. Ние сме се разбрали. Това е мое решение.

Във футбола метереологичните условия повлияват. Ако вали или има сняг, това въздейства и на двата тима ", съобщи Дерменджиев.
 Снимка 408262
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР