Треньорът на Лацио Маурицио Сари се ядоса по време на

...
Треньорът на Лацио Маурицио Сари се ядоса по време на
Коментари Харесай

Маурицио Сари побесня и обвини защитата си за обрата от Лече

Треньорът на Лацио Маурицио Сари се ядоса по време на изявлението след загубата 1:2 от Лече. “Орлите ” водеха с 1:0 съвсем до края, само че позволиха два гола за две минути. Треньорът упрекна тима, че е лекомислен и с „ нелепа “ игра в отбрана.

„ Допуснахме два гола за две минути вследствие на доста неприятно второ полувреме, когато Лече игра по-добре от нас “, сподели Сари. " Играта ни в отбрана беше неуместна. Мислехме, че можем да се пазиме единствено с нашите четирима бранители. Това не е задоволително. Дори не разбрахме моментите от играта. Бяхме пасивни, даже и в наказателното ни поле. Беше доста неприятно, макар обичайно първо полувреме ".

„ Винаги съм се страхувал, че този тим е лекомислен. Борих се да го поправя и не можете да мислите, че това проваляне се дължи на физически спад “, продължи треньорът.

„ Второто полувреме беше просто неприятно, не паднахме постепенно, всичко беше неприятно и в този момент би трябвало да продължим да се борим с тези призраци, които ни преследват. Спряхме да се пазиме като тим и когато няма интензитет, всичко рухва ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР