Треньорът на Лацио Маурицио Сари намекна, че може да напусне

...
Треньорът на Лацио Маурицио Сари намекна, че може да напусне
Коментари Харесай

Сари намекна за раздяла с Лацио

Треньорът на Лацио Маурицио Сари загатна, че може да напусне клуба след загубата с 1:2 от опашкаря Салернитана в събота.

През предишния сезон " римските орли " приключиха втори в Серия " А ", само че през тази акция представянето им е надалеч от приемливо, като заемат 10-о място в класирането с едвам 17 точки. Това е и най-лошият старт на " небесносините " от 10 години насам.

" Трябва да се направи нещо, с цел да се разбие тази инерция. Отборът е изгубил темперамент и разпоредителност. След като вкарахме гол през първото полуврем ние се надявахме просто да направляваме играта през второто полувреме.

Това не е нашият темперамент. През идващите дни ще помисля над обстановката и в случай че намеря доказателства, че аз съм отговорен за протичащото се, ще бъда първият, който да приказва с президента и да си подаде оставката ", сподели опитният експерт.

Въпреки неприятните резултати в Серия " А ", Лацио има положителни шансове да преодолее групата си в Шампионската лига. " Орлите " са втори в класирането със седем точки, на една зад водача Атлетико Мадрид и на една пред третия Фейенорд. Във вторник Лацио посреща последния в групата Селтик.

" Притеснявам се за психическото положение на нашия тим. Факт е, че Шампионската лига има тази дарба да прави чудеса и се надявам тя да повлия позитивно на нашата настройка ", приключи Сари.
 Салернитана - Лацио 2:1 в мач от Серия
Салернитана дочака първата си победа за сезона

" Водните кончета " надделяха Лацио с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР