Треньорът на Каляри Еузебио Ди Франческо полудя от ярост, след

...
Треньорът на Каляри Еузебио Ди Франческо полудя от ярост, след
Коментари Харесай

В самия край Аталанта грабна трите точки в Сардиния

Треньорът на Каляри Еузебио Ди Франческо полудя от гняв, откакто дузпа за тима му в 95-ата минута от борбата с Аталанта беше анулирана.

Срещата завърши с проваляне за състава с 0:1, откакто Луис Муриел се разписа 10 секунди преди приключването на постоянното време.

Главният арбитър назначи 3 минути продължение, само че заради две осъществени смени от Каляри реши да не свири след приключването на 180-те добавени секунди.

Това повлия извънредно трагично на случилото се в срещата, като Каляри реализира офанзива, а Ругани падна в наказателното поле, след прикосновение с футболист на Аталанта и арбитърът уточни бялата точка.

След това обаче той получи сигнал, че би трябвало да преразгледа обстановката чрез системата ВАР. Това се случи, а решението бе за... анулация на дузпата.

Ди Франческо гледаше екрана дружно със съдията и загуби всякакво самообладание, откакто видя, че 11-метров изстрел няма да последва.

И към спомагателните минути бяха добавени още, като дуелът навлезе в 97-ата, преди въпреки всичко да се чуе последният сигнал в него.

В постоянното време двата отбора си размениха по една греда, само че не успяваха да си вкарат попадения, преди решителното такова на Муриел.

Така Каляри остава на 18-ата позиция, а Аталанта е под номер 7.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР