Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела се подготвя за тежко начало

...
Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела се подготвя за тежко начало
Коментари Харесай

Треньорът на Фиорентина: От атакуващата мощ на Наполи ме заболява главата

Треньорът на Фиорентина Винченцо Монтела се приготвя за тежко начало на сезон 2019/2020 в Серия А, откакто в събота неговия отбор се изправя против Наполи. Италианският стратег шеговито съобщи, че се стреми да не мисли за в действителност класната офанзива, с която разполага съперникът, тъй като това му докарва само пристъпи на главоболие.

През лятото „ виолетовите” бяха много дейни и неотдавна прибавиха даже потвърден първенец като Франк Рибери в редиците си. „ Много съм удовлетворен, че избран вид играчи като Милан Бадел и Ерик Пулгар пристигнаха при нас”, съобщи Монтела. „ Те могат да се допълват един различен, само че имат потребност от играчи към тях, които да са малко по-дефанзивни от тези, с които разполагаме.”

„ Календарът също не ни оказва помощ, само че това не е опрощение, а просто действителност. Сигурен съм, че ще ставаме по-добри, тъй като има области, в които имаме потребност от усъвършенстване. Искаме да имаме различим жанр на игра, подобен, от който лъха еднаквост, и да играем без боязън.”

„ Изправяме се против тим като Наполи, който се промени минимум през лятото, до момента в който ние сме отборът с най-вече промени. Те съумяват да насочат приблизително по 80 шута на мач. Говорим за тим, който има доста ясна визия къде желае да стигне към този момент толкоз доста години.”

„ Ние несъмнено им подчинение що се касае до построяването на тима. Изправяме се против втория най-хубав отбор в шампионата. Имаме потребност от цялата ни сила и централизация против един страховит конкурент. Трябва да бъдем мощни като колектив и подкрепяни от нашите почитатели.”

„ Ще е мъчно, тъй като когато мисля за головите индикатори на Наполи, това ми предизвиква леки главоболия. Франк Рибери несъмнено изостава по отношение на останалите във връзка с физическото положение. Говорих си с него много време и той има предпочитание да бъде разполагаем и на равнище, с цел да оказва помощ на младите, когато играе. Той желае да бъде тук. Ще го взема в Неапол и се надявам да може да играе. Колкото до Федерико Киеза, чакам той да даде най-хубавото от себе си по крилото”, добави Монтела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР