Треньорът на Етър - Емануел Луканов - сподели, че в

...
Треньорът на Етър - Емануел Луканов - сподели, че в
Коментари Харесай

Луканов: При спечелена промоция сигурно ще имаме отборна премия

Треньорът на Етър - Емануел Луканов - показа, че в отбора има много съществени играчи, които няма да вземат присъединяване в дуела с дубъла на Лудогорец.

" Не мога да кажа дали ще успеем да победим дубъла на Лудогорец. Надяваме се да вземем успеха, само че дали това ще се случи... Всеки един треньор се готви да вземе съответната среща. Трудно може да ги разучим, тъй като не е ясно какъв брой играчи ще бъдат спуснати от първия тим. Не знаем кой би играл. Срещу тимове като ФК ЦСКА 1948, Лудогорец II и Ботев Пд II до последно не знаеш какво ще се случи и с какъв състав ще излязат. Гледали сме ги, само че не мога да кажа, че сме ги разучили на 100%, тъй като не знаем кой ще играе. Имаме много кадрови проблеми. Янко Ангелов и Яни Пехливанов упражняват след контузии, само че не са пълноценни. Няма да разгадавам на тях. Даниел Младенов е под въпрос, а Ники Янков е с разтежение от последния мач. Изправяме се против един доста деятелен и млад тим. Те играят добър футбол и са научени на подобен. Не мисля, че ще ни е елементарно да ги победим ", съобщи Луканов пред " Мач Телеграф ".

" Първото място в класирането не стои на дневен ред. Нямам концепция какви ще бъдат наградите и дали ще има такива. Вероятно при извоювана промоция ще имаме награда предвид на това, че сега се намираме на такава позиция, само че за съответна позиция - не ", съобщи той.
 Етър с доста конузени преди борбата с Лудогорец II
Етър с доста конузени преди борбата с Лудогорец II

Проблеми в отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР