Треньорът на дубъла на ЦСКА Стамен Белчев - сподели мнението

...
Треньорът на дубъла на ЦСКА Стамен Белчев - сподели мнението
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Иска ми се да качим някого в първия тим

Треньорът на дубъла на ЦСКА Стамен Белчев - показа мнението си след успеха над Ботев Ихтиман като посетител с 2:0. Той съобщи, че момчетата му са създали крачка напред и са под зоркото око на треньора на първия отбор Нестор Ел Маестро.

" Мисля, че с Ботев Ихтиман се получи един добър мач. И двата отбора излязоха на терена за за победа. Според мен първите минути стояхме добре на терена и владеехме обстановката, само че по-късно те имаха положителни минути, а ние се справихме. Доволен съм от второто полувреме и от показаното. Това е пътят и би трябвало да сме непрекъснати. Бих споделил, че сме създали крачка напред и сме на верния път.
 Ел Маестро даде отмора в ЦСКА след интензивни натоварвания
Ел Маестро даде отмора в ЦСКА след интензивни натоварвания

Ето детайлности

Добре се движим за момента. Втори сме в класирането, само че въобще нямаме сложена задача да гоним нещо. При нас задачата е да издигнем момчетата и да ги подготвим за мъжкия футбол. Ако можем, ми се желае да качим някой от играчите в първия отбор. Има момчета, които вършат крачка напред. Мисля, че това би трябвало да го реши Нестор Ел Маестро и неговите помощници. Те непрекъснато следят момчетата и те имат думата ", съобщи Белчев пред " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР