Треньорът на Добруджа 07 (Добрич) Пламен Христов коментира победата на

...
Треньорът на Добруджа 07 (Добрич) Пламен Христов коментира победата на
Коментари Харесай

Пламен Христов: Може би изглеждаше лесно, но стана хубав мач и за двата отбора

Треньорът на Добруджа 07 (Добрич) Пламен Христов разяснява успеха на отбора си над Марек с 3:0 гейма в 4-ия кръг на Суперлигата при мъжете.

" Отстрани може би изглеждаше елементарно, само че стана прекрасен мач и за двата тима. Марек е класен тим, има добър капацитет. Пак не успяхме да бием добър сервис, на обсада и в офанзива бяхме по-добре от тях. "

" Щом сме победили, е добре, само че този мач самичък по себе си не значи нищо, тъй като шампионата е дълто. Мач с мач не си наподобява. Нека забележим какво ще може да съберем като точков актив. "

" Правим доста непредизвикани неточности, с тази игра ще ни е мъчно. Има още какво да учим. Като колектив момчетата са доста положителни, много интелигентни са за волейболисти. Надявам се много от нещата, които упражняваме, да ги покажат в бъдещи мачове. "

" Марек е състав единствено с наши състезатели, което е хубаво за българския волейбол. Надявам се ние да вземем един център, тъй като този пост ни тежи и с трима мъчно съумяваме. "
" Отборът на Левски си е Левски. Очаквам оспорван мач, те имат и нов треньор. Няма да ни бъде елементарно, само че ще се борим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР