Треньорът на Черно море - Илиан Илиев сподели мнението си

...
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев сподели мнението си
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Израства се с мачове, юношите ни се представиха на ниво

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев показа мнението си след загубата от Лудогорец. " Моряците " позволиха поврат от 1:0 до 1:3 в среща от 21-ия кръг на Първа лига. Той приказва за грешките на неговите футболисти при втория и третия гол на разградчани.

" Допуснахме доста обикновено втория и третия гол. Подведохме се малко по страстта. Трябваше да изиграем мача повече с ум, в сравнение с със сърце. Вторият и третият гол ги допуснахме на контраофанзива. Такива голове не би трябвало да позволява един тим, в случай че желае да се бори за челно класиране. Второто полувреме Андреяс, в случай че беше вкарал една от обстановките си, можеше да сложим Лудогорец напрегнат. Създадохме много положения, само че не успяхме да се върнем в мача. Има мачове, които би трябвало да играем по-умно ", разяснява той.

Специалистът счита, че позволеният поврат е разследване на страстите преди и по време на мача, който бе директна борба за първото място.

" Емоцията от резултата ни подведе. Допуснахме неточности, с цел да станат вторият и третият гол, само че не поради неналичието на футболисти. Юношите от нашата школа се показаха на равнище. Израства се с мачове. От наша обстановка пред наказателното поле на Лудогорец при 1:1 не застанахме добре в отбрана и след изритана топка стана вторият гол. Изиграхме мача, както искахме. Създадохме обстановки, с цел да се върнем в мача. Не може обаче да позволяваме такива неточности в отбрана. Като непобеждаваш няма положителни моменти. Със сигурност ще се стремим да се представим по по-добър метод против ЦСКА ", сподели Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР