Tреньорът на Черно море Илиан Илиев разкри, че тимът се

...
Tреньорът на Черно море Илиан Илиев разкри, че тимът се
Коментари Харесай

Илиан Илиев: След отказването на Александър Василев, най-реалната алтернатива е някой от школата

Tреньорът на Черно море Илиан Илиев разкри, че отборът се разделя с Александър Василев, тъй като играчът стопира с футбола и се отдава на бизнеса си.

„ Видяхте, че на терена си взехме сбогом с Александър Василев, който изненадващо за всички реши да спре с футбола. Той е почнал някакъв бизнес и е решил да се отдаде на него “, изясни треньорът.

Той добави, че са създали опити да разубедят играча и преди Нова година, и в този момент.

„ Василев беше правилен дори, сигурно е можел да си получава заплатата и в същото време да прави други работи, само че няма да е предан 100 % и по тази причина реши да спре “, изясни експертът.

Илиев сподели още, че някои от играчите – Едгар Пашеко и Пабло Гарсия, закъсняват за подготовката поради проблеми с полетите.

„ На Мишаел Алвес му се роди момиченце преди няколко дни и потегля през днешния ден, идва на следващия ден “, изясни Илиев.

За нови играчи той сподели, че чакат един-двама футболисти. Те са от шампионати, които вървят и сега, и не е пагубно, че няма да са от първите дни с тима. Черно море ще търси нападател поради травмата на Брено Тейшейра и вероятно един външен нападателен халф.

С тима подготовка стартира юношата на Черно море Борис Стайков, който е 2006 набор, и играе на поста ляв бранител.

„ След като Александър Василев се отхвърля, най-реалната опция е да вземем някой от школата “, разясни Илиев.

Той отхвърли спекулациите, че футболист от Черноморец Балчик ще идва в Черно море. Като спекулации Илиан Илиев дефинира и всичко обвързвано с Алекс Колев.

За пролетния дял от шампионата Илиев уточни, че чака тимът да продължи представянето си както през последните месеци. Той добави, че в съблекалнята е споделил на играчите, че по принцип преди подготовката доста приказки не приказват.

„ Имаме много време до първия мач да приказва, а и сме толкоз време дружно, че няма доста какво да си кажем “, добави експертът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР