Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори за подготовката на

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори за подготовката на
Коментари Харесай

Илиан Илиев разкри какво очаква срещу Етър

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва за подготовката на тима за идния мач с Етър и дали смяната в подготвителния развой, и влизането на играчите в зала , са повлияли на отбора за гостуването във Велико Търново тази събота от 12,30 часа.

“Със сигурност смяната в мачовете, както за нас, по този начин и за останалите тимове, не е приятна. Трябва да се съобразим и с времето. Не сме единствено ние. И другите тимове не упражняват на трева, с дребни изключения. Хубавото, в един миг, бе това, че се събрахме съвсем цялата група. Изключение прави единствено Георги Божилов, който към момента не е изцяло подготвен. Всички упражняват, което е добре. Надявам се, че тренировките на изкуствени терени няма да се отразят и в следствие. Промяната на настилката постоянно основава предпоставки за травми. Но пък това са неща, с които би трябвало да се съобразяваме. Хората от БФС вярно отложиха този кръг. Нямаше по какъв начин да тръгнем за Велико Търново в същото време. Дали трябваше да се търси място на този отсрочен кръг някъде във времето, а не по този начин… това те са го решили. Прочетох, че имало закани към хората, които дефинират програмата, което е неуместно. Трябва да се съобразяваме с органа, който взема решенията. Искахме да приемем Левски през уикенда, само че дуелът е избран да се играе в сряда. Това не е доста добре, както за нас, по този начин и за тях. Събират ни се три мача за седем дни – два като посетители и два с водещите тимове. Единственото предпочитание е да се представим добре и от мач към мач да израстваме. Няма да ни е елементарно във Велико Търново. Етър са добър тим, който ще се опита да завоюва трите точки пред лична аудитория. Ние също ще гоним успеха, тъй че чакам да се получи здрав мач ”, сподели Илиев.

Той показа, че централният защитник Мирослав Енчев към този момент е свалил конците и за него, и Дани Кики, ще се взема решение дали ще попаднат в групата след последната подготовка.

Специалистът разяснява и миналия мач с ЦСКА. “Доволни сме от представянето на футболистите в тази среща. След дуела с Берое имахме време да проучваме головете, които допуснахме. Видяхме, че най-малко три от четирите попадения са след неточности, позволени от липса на задоволителна централизация. Тези неща си ги коригирахме. Говорихме да сме по-контактни, да изиграем малко по-умно идващите мачове, защото срещата с Берое потегли добре за нас и в един миг започнахме да играем повече със сърце, в сравнение с с ум. Надяваме се да ставаме още по-добри в отбранителен проект, с цел да не оставаме и дребни благоприятни условия на съперника да основава положения. Мисля, че се получи в мача с ЦСКА, а дали са ни подценили или не, това си е техен проблем… Няма значение, че не се подчертава върху играта на Черно море. Имаме какво още да работим и в нападателен проект ”, приключи треньорът на Черно море Илиан Илиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР