Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след двубоя с

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след двубоя с
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябва да изчистим грешките, надявам се да сме узрели

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след дуела с ЦСКА от 7-я кръг на efbet Лига, приключил при резултат 1:1. Специалистът показа какво се случва към звездата на отбора Матеус Машадо, както и направи разбор на мача, показвайки какво би трябвало да промени тимът, с цел да стане по-добър.

" Естествено, че скърбя, че не победихме. Футболистите пристигнаха и изиграха мача, както искахме. Допуснахме неточности, които сътвориха шансове на ЦСКА. Може би заслужавахме да победим, само че и при 1:0 ЦСКА имаше обстановки, с които можеше да затвори мача. Трябва да почистим непредизвиканите неточности. Последните две години бяхме доста близо даже до третото място. Надявам се да сме по-мъдри и да сме узрели, с цел да държим равнището до края на шампионата ", стартира той.

" Зарадва ме в първия миг, че предлагането за Машадо, че пропадна, само че има и друго предложение към този момент, и евентуално ще си тръгне, за жал. Нямаме предпочитание да го продаваме, само че сътрудниците му по този начин желаят, пък има и финансово подплатено предпочитание. Видяхте по какъв начин изигра мача, за което му благодаря ", добави експертът.

" Имаме подготвени разновидности в тима – Наско Илиев, Иса и други. Могат да го заместят, пък имаме и вид на трансферния пазар. Не съм сюрпризиран от представянето, знаехме, че в случай че се подобрим в отбрана и да си вкараме обстановките, можем да държим това равнище, само че не знаем какъв брой ", приключи Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР