Треньорът на Ботев Враца – Христо Янев, заяви, че бъдещето

...
Треньорът на Ботев Враца – Христо Янев, заяви, че бъдещето
Коментари Харесай

Христо Янев ще обмисли бъдещето си в Ботев Враца

Треньорът на Ботев Враца – Христо Янев, съобщи, че бъдещето му в северозападния клуб е под въпрос. Някогашният национал сподели, че има персонални претекстове, които не пожела да показа. Янев също по този начин изрази неразбиране от освиркванията към треньора на Левски – Николай Костов.

„ Момчетата се показаха доста добре,поздравявам ги. Днес гледахме доста добре да се противопоставим. Не видях да ни затрудниха със промяната на схемата, не успяхме да отбележим. Трябват ни доста неща, с цел да

„ Има доста неща за смяна. Аз би трябвало да седна 1-2 дни и да помисля дали пътя тук си заслужава да го продължа или мога да кажа „ Край “. Има доста неща, за които съм признателен, само че има и такива, които ми идват допълнително. Лични неща са. Аз станах треньор, единствено с цел да мога да трансформира връзките в един футболен клуб. Не мисля, че Ники Костов заслужава такова отношение. Хора са и заслужават почитание. Ще наклони везните в една посока – не знам дали за положително или неприятно “.

„ Говорили сме за проектите за този тим. Искам да имам шансове да се боря с тимове като Левски. С цялото ми почитание през днешния ден Левски не беше над нас, в противен случай, имахме по-чистите положения “.

„ Много от дълго време сме говорили какво би трябвало да се промени. Трябва да се трансформират чисто футболни неща “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР