Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов говори преди утрешния първи

...
Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов говори преди утрешния първи
Коментари Харесай

Ферарио Спасов: Очаквам да не допускаме стари грешки, не сме по-слаби от ЦСКА

Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов приказва преди утрешния първи полуфинален мач против ЦСКА. Двубоят е въз основата в Коматево.

" Очакванията на всички, които обичат Ботев, е да реализираме подобен резултат, който ще ни даде шансове на реванша на " Армията " и опция да достигнем до финала. Очакванията са да не позволяваме грешките, които направихме в мача с Ботев (Враца). Футболистите са с доста положителни благоприятни условия. В никакъв случай не сме по-слаб тим от ЦСКА. Имаме своите шансове. Въпросът е да ги използваме и да отбележим голове. Ще се възползваме от фактора домакинство. Трябва да излезем с пределна мотивация от първата минута и да изиграем по този начин целия мач. За това се изисква доста сила и старания. Вярвам, че настроението в този мач ще бъде на макс. Всички са здрави ", съобщи Спасов пред Botev Media.

" Не можем да вършим сметки, а първо да изиграем мача с ЦСКА. След това ще вършим проекти с какви футболисти ще излезем в мача против Лудогорец. Сметките са тънки, ние нямаме толкоз огромен запас ", приключи експертът.
 Николай Йорданов ще управлява конфликта сред Ботев (Пловдив) и ЦСКА
Николай Йорданов ще управлява конфликта сред Ботев (Пловдив) и ЦСКА

В петък реферът свири дербито сред Левски и Лудогорец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР