Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов ще прекрати утре договора

...
Треньорът на Ботев (Пд) Ферарио Спасов ще прекрати утре договора
Коментари Харесай

Треньорът на "Ботев" окончателно напуска

Треньорът на " Ботев " (Пд) Ферарио Спасов ще приключи на следващия ден контракта си с клуба по взаимно единодушие, заяви " Пловдив Нюз ". Той към този момент е оповестил, че напуща, като изчаква първия работен ден на идната седмица, с цел да официализира раздялата.

Решението на Спасов е взето след загубата с 0:5 от " ЦСКА 1948 " в петък. След мача той съобщи обиден: " По този метод се подлагаме на такива унижения, които ни се постанова да поносим, не помня да съм губил по подобен метод в миналото. Трябва да се види накъде ще поеме този тим и ще се намерят ли хора (б.ред. - футболисти), които желаят да излезе от това положение, най-много на открито (б.ред. - при гостувания). С вързани ръце съм и при гостуванията не се получава. И в най-смелите си намерения не съм предполагал, че може да загубим по подобен метод. Нямаме поддръжка от никого, с изключение на от почитателите. Нищо не е в моите ръце. Неясното витае непрекъснато към тима, само че това не оправдава загубите по подобен метод. Всички тимове са минавали по подобен път, само че за тим като " Ботев " (Пловдив) е неприемливо да се губи по този незнаен метод ".

Спасов към този момент бе оповестил, че напуща този сезон - след 1:3 от " Монтана " на 18 септември. Тогава обаче той беше разколебан и остана, само че по негово предпочитание от отбора бяха освободени капитанът Лъчезар Балтанов, Антонио Вутов и Иван Бандаловски. Последният след напускането си разгласи, че точно треньорът е измежду главните аргументи за слабото показване на отбора.

Утре от 11:00 ч. Сдружение " ПФК " Ботев " Пловдив ", което държи контролния пакет акции (61%) ще внесе изясненост за положението на клуба и напускането на Ферарио Спасов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР