Треньорът на Берое – Петър Хубчев даде своето мнение за

...
Треньорът на Берое – Петър Хубчев даде своето мнение за
Коментари Харесай

Хубчев за Левски: Когато дойде времето ще покажа документи

Треньорът на Берое – Петър Хубчев даде своето мнение за днешната победа на старозагорци над Царско село. Наставникът бе запитан за настоящата обстановка в клуба и направи паралел с предходния си престой в Стара Загора, както и някогашния си клуб Левски.

„ Чисто футболно седяхме добре, първото полувреме беше по-добро и за двата тима. През втората част с доста предпочитание достигнахме трите точки “, стартира някогашният народен селекционер.

„ Аз към този момент няколко пъти споделих, че желанието ще бъде водещо. Всички в Стара Загора могат да се радват за момчетата, които са тук. Трябва да приключим шампионата по подобаващ метод. Гледаме да се концентрираме към нашите задания “, продължи старши треньорът.

„ Ние желаеме да гледаме мач за мач, аз имам моите опасения по отношение на сравненията с предходния ми престой тук. Част от специалността е да не те харесват всички. Най-важно е клубът да просъществува. Нямам какво да кажа на последователите на Левски. Когато пристигна времето ще покажа каквото имам като документи. Както споделяше един политик „ Всеки самичък си преценява “. Но това ще стане, когато му пристигна времето, приключи Хубчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР