Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след загубата от

...
Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след загубата от
Коментари Харесай

Ачиари: Доволен съм от играта ни, но не и от резултата

Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари приказва след загубата от ЦСКА 1948 в 1/8-финалите на Sesame Купа на България.

" Поздравявам двата тима. Искам да поздравя моите играчи, които оставиха всичко на терена. ЦСКА 1948 нямаше обстановки за гол, вкараха ни от две статични положения. Този мач се завоюва с помощта на самостоятелни качества на футболисти от ЦСКА 1948. Има още какво да подобрим ", показа той.

" За нас всички мачове са доста значими, имахме желанието да продължим в идващия кръг. Разочаровани сме, тъй като не успяхме. Исках да продъжлим ", сподели още наставникът на заралии.

" Момчетата направиха добър мач, добре бяха подредени на терена. Мисля, че тимът на ЦСКА 1948 имаше доста обстановки за гол, през днешния ден съм доста удовлетворен от играчите ми, само че не и с резултата. Трябва да понижим нарушаванията на тима в тази част на терена ", добави Ачиари.

" Ние във всеки мач играем за успеха, в този момент би трябвало да се възстановим. Имаме дребен състав и доста играчи, които през днешния ден играха, ще са титуляри и идващия мач. Остава ни още един мач и тогава ще мислим за зимната подготовка. Тръгнаха си 5-6 играча, почти толкоз би трябвало да дойдат ", разяснява треньорът.

" Мисля, че избрахме вярната тактичност, направихме доста добър мач. Доволен съм от видяното. Трябва във всеки мач да го има този интензитет и апетит за победа ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР