Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след победата на

...
Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след победата на
Коментари Харесай

Треньорът на Берое: Теренът беше мокър и това беше добре за нас

Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари приказва след успеха на своя отбор над Хебър. “Заралии ” се постановиха с 2:1 вкъщи, а старши треньорът остана удовлетворен от видяното.

“Беше един здрав мач, бяхме 50 на 50. Теренът беше влажен и това беше добре за нас. Липсваше ни последния пас към нападателя, само че след първия гол бяхме по-добре на терена. Но се показаха и двата тима добре. Поздравявам моите играчи, направиха добър мач. Прогресът е добър. Остават ни още 3 мача и доста сме стимулирани да поздравим нашите почитатели с победи ", разяснява той.

" Играхме 120 минути против Бдин, теренът не беше в положително положение. Но изкарахме мача. Имаме няколко играчи, които са контузени. Нямаме толкоз футболисти, които можем да сменим и по тази причина ни е мъчно. Затова тази победа през днешния ден е доста значима. Може да има положителни и неприятни неща, само че имаме сърце и това се вижда във всеки мач ", съобщи експертът.

" Аз виждам всяка седмица по какъв начин упражняват и по какъв начин порастват нашите играчи. Играем против тимове, които играят добре и шампионатът е тежък. Тези трии мача, които ни остават, са доста значими за мен. След това ще мислим за януари, когато да можем да вземем други играчи ", съобщи аржентинецът.

" Ние сме фокусирани единствено върху футболното. Като всеки тим, всички сме като едно семейство. И аз в моето семейство имам проблеми, които би трябвало да се оправят. Всички мислим за концепцията Берое. Представят се добре и виждате на терена по какъв начин играят момчетата. Ако има някакви проблеми, ще ги оправим. Като всяко семейство може да станат неща, само че можем да ги оправим. На терена нашите играчи се раздават ”, сподели Ачиари.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР