Треньорът на Берое Александър Томаш поздрави играчите си за доброто

...
Треньорът на Берое Александър Томаш поздрави играчите си за доброто
Коментари Харесай

Томаш след успеха над Славия: Момчетата могат много повече

Треньорът на Берое Александър Томаш поздрави играчите си за положителното им показване при успеха с 2:0 над Славия в мача от 17-ия кръг на Първа лига. Все отново младият експерт добави, че играчите му могат доста повече.

“Аплодисменти за футболисите. Казвал съм постоянно, че треньорите са на назад във времето. Това, което направихме първото полувреме като експанзия, предпочитание, упоритост се приближава до това, което желая. За да печелим би трябвало да притежаваме топката. Не би трябвало да ни води страстта. Славия е тим, който в последните мачове играе добре, само че за всичко са отговорни футболисите”, сподели Томаш.

“Знам, че момчетата могат доста повече. За всяко нещо се желае време. Публиката в Стара Загора е взискателна. Аз се веселя доста за хората, които дават всичко от себе си, целия клуб. Можем доста повече, можем да се обединим още повече”, добави той.

“Трябва да бъдем реалисти. Ние занапред прохождаме като тим, само че отново споделям всичко е с помощта на момчетата, тъй като те вършат всичко, с цел да се случат нещата. Футболът е спорт за хората, които идват тук, за почитателите, само че ние би трябвало да сме семейство, с цел да се случи това нещо”, приключи младият експерт. Първа лига 17 кръг, събота 25 ноември  Берое 2:0краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР