Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел коментира равенството 2:2 като

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел коментира равенството 2:2 като
Коментари Харесай

Томас Тухел: Смятаме резултата в Лондон за положителен, съдията направи огромна грешка, като не отсъди дузпа

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел разяснява равенството 2:2 като посетител на Арсенал в първия дуел сред двата отбора от четвъртфиналите на Шампионската лига.

След срещата немският експерт не скри яростта си от обстоятелството, че основният съдия Глен Ниберг не е отсъдил дузпа в интерес на " баварците " за играта с ръка на Габриел Магаляеш, който хвана топката в миг, в който тя беше в игра.

Пред медиите Тухел призна, че е останал най-разочарован от обяснението на шведския съдия за това за какво той не е показал бялата точка.

" Смятаме, че съдията направи голяма неточност, като не отсъди дузпа. Разбирам, това е глупава обстановка. Но той свирна и възобнови играта, а бранителят взе топката в ръцете си. Но най-вече ни ядоса не това, а обяснението му на терена. Той сподели на нашите играчи, че това е " детска неточност " и че в никакъв случай няма да отсъди дузпа за сходно нещо на четвъртфинал в Шампионска лига. Това е извънредно пояснение. Защото се оказва, че той дели играта на ръка на детска неточност, неточност на възрастен и така нататък Много сме недоволни, тъй като беше направена сериозна неточност против нас ", показа наставникът на Байерн на брифинга след мача по отношение на обстановката в 67-ата минута при резултат от 2:1 изгода на немския отбор.

Старши треньорът на Байерн, който ще напусне поста си в края на сезона, приказва още и за развоя на дуела в Лондон, определяйки резултата в него като " позитивен " за своя отбор.

" Можехме да грабнем успеха, имахме страховит късмет в края, когато Кингсли Коман удари гредата. Беше сложен мач против доста добър противник. Феновете подкрепяха добре Арсенал, тъй че считаме резултата за позитивен. Знаехме, че би трябвало да играем по-добре, в сравнение с в мача с Хайденхайм, това беше ясно. Не ни беше елементарно. Мачът приключи наедно, тъй че обстановката е доста ясна - спечелилият на реванша продължава напред. Играем вкъщи, имаме потребност от помощта на почитателите и същата пристрастеност, увереност и качествена игра. Тогава ще продължим напред ", приключи Томас Тухел.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР