Треньорът на Байер Леверкузен Чаби Алонсо е убеден, че неговите

...
Треньорът на Байер Леверкузен Чаби Алонсо е убеден, че неговите
Коментари Харесай

Алонсо: Усещам глада и желанието на футболистите да продължат напред

Треньорът на Байер Леверкузен Чаби Алонсо е уверен, че неговите футболисти ще не престават да се пробват да печелят титли, откакто публично завоюваха първата купа от Бундеслигата в историята на клуба.

" Аспирините " имат мачове в Лига Европа и край в шампионата за купата на Германия преди края на сезона, в който към момента нямат нито едно проваляне.

" Отборът не ми даде аргументи да се колебая в ангажираността си. Усещам глада и желанието на футболистите да продължат напред. Със сигурност ще бъдем подготвени. Имам им цялостно доверие, че ще продължат напред ", сподели Алонсо на конференцията преди гостуването на Уест Хем в четвъртфинален мач-реванш в Лига Европа.

В първата среща отборът на Алонсо победи с 2:0 вкъщи пред лична аудитория.

" Нямам никакво чувство, че нашият нрав ще бъде по-различен от този, който ни даде този късмет да достигнем до четвъртфиналите. Победата предходната седмица и купата ни дадоха миг на приятност. Отделихме един ден на този триумф и му се насладихме. От вторник мозъкът ни е ангажиран напълно от Уест Хем. Сега имаме късмет да създадем страхотния сезон още по-добър ", добави Алонсо.
 И Карло Анчелоти поздрави Алансо и Байер Леверкузен за огромния триумф
И Карло Анчелоти поздрави Алансо и Байер Леверкузен за огромния триумф

Той употребява обществените мрежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР