Треньорът на баскетболният Левски Лукойл Константин Папазов призова цялата "синя"

...
Треньорът на баскетболният Левски Лукойл Константин Папазов призова цялата "синя"
Коментари Харесай

Тити с емоционални думи за Сираков, призова за масова подкрепа

Треньорът на баскетболният Левски Лукойл Константин Папазов прикани цялата "синя " общественост към обединяване към Наско Сираков. По-рано днеска Сираков публично разгласи, че е получил мажоритарния пакет от акциите на Левски.

Папазов излезе с прочувствени думи в поддръжка на легендата на "сините ", отбелязвайки, че под негово управление Левски може да изживее най-хубавия интервал в своята дълга история.

"Аз съм уверен, че Наско ше отвори картите и всичко ще бъде транспарантно. Най-важното нещо е на "Герена " да има 10-15 хиляди фенове. Една от аргументите Наско да поеме тази отговорност е точно активизацията на почитателите. Затова той стартира да мисли положително, абсурдът беше неговия катализатор ", стартира Папазов.

„ Застанете зад Наско, това ще е най-хубавият интервал в историята на клуба. Никой не може да събере синята общественост, както Наско го направи “.

„ Трябва да спрем да мислим отрицателно. Трябва да мислим единствено за вероятните позитиви от идването на Наско на „ Герена “. Силните хора би трябвало да се ценят. Наско Сираков е подготвен да си отстоява позицията, без значение от публичните настройки. Най-голямата мощ, която съм получавал, е точно от Сираков. Подкрепата на цялата „ синя “ общественост е най-хубавото нещо. Призовавам всички да дойдат на стадиона и да му оказват помощ, с цел да може всички да сме щастливи “, приключи прочувствената си тирада Тити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР