Треньорът на баскетболния ЦСКА заяви, че не е очаквал толкова

...
Треньорът на баскетболния ЦСКА заяви, че не е очаквал толкова
Коментари Харесай

Барчовски: Не очаквах толкова изразителна победа

Треньорът на баскетболния ЦСКА съобщи, че не е очаквал толкоз изразителна победа на отбора му против Спартак Плевен в четвъртфиналите на Купата на България.

“Не беше предстояща толкоз изразителна победа. По-добри сме, само че не чак толкоз, че да се разхождаме. Много се трудихме, само че имаме и по-дълга скамейка и повече класа. Аз се бях подготвил за по-тежка борба и се получи малко по-лесно ", показа Барчовски.

" Напрежението беше върху нас, само че се справихме в отбрана. Имаше и лек спад против тяхната зона. Няколко пъти се случваше да допуснем спад след огромна преднина, само че този път в третата част не се получи такова нещо. Тепърва предстоят съществени борби. Балкан е доста сериозен тим и не може да ги подценяваме. Имаме трима играчи с по 33 изиграни минути и би трябвало да се възстановим хубаво. Ще гледаме мача с Ямбол и ще забележим ", добави той.

" Таменанг Чо липсваше доста в предходния мач с Балкан, а Андрей и Венци ще оказват помощ, само че те са още надалеч от най-хубавата си форма. Младите ни играчи се включват доста добре и те занапред ще израстват. Аз не се дефинирам като главен любимец за Купата, тъй като би трябвало да сме рационални, само че сме един от любимците ”, приключи наставникът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР