Треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри, че голямата звезда на

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри, че голямата звезда на
Коментари Харесай

Шави: Меси не искаше напрежението в Барселона

Треньорът на Барселона Шави Ернандес разкри, че огромната звезда на футбола Лионел Меси не е желал да се завърне в клуба, с цел да избегне голямото напрежение и упования, свързани с сходен трансфер.

Вчера седемкратният притежател на " Златната топка " разгласи, че ще , откакто изкара две не изключително сполучливи години в Пари Сен Жермен.

" Последните две години в Париж не бяха положителни за него и в този момент той не желае такова напрежение. Това е негово персонално решение, а и събитията не помогнаха, само че това си е решение на Лео и ние би трябвало да го уважим, той е най-хубавият в историята ", разяснява Шави през днешния ден. " Ние постоянно не се слагаме на мястото на другите и не демонстрираме емпатия към тях. Да си Лео не е елементарно. Той желае да понижи напрежението върху себе си, а в случай че се беше върнал тук, то щеше да бъде 10 от 10 ", добави Шави, който разкри, че в последните месеци няколко пъти е разговарял с някогашния си съотборник на " Ноу Камп ".

" Това бяха две години, в които не бях благополучен, не ми харесваше. И това се отрази на фамилния ми живот, пропуснах доста от учебния живот на децата ми. В Барселона ходех да ги вземам, само че тук го правех доста по-малко, споделях по-малко действия с тях ", разяснява Меси решението си да заиграе в Мейджър Лийг Сокър.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР