Треньорът на Барселона - Шави Ернандес коментира победата с 5:1

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес коментира победата с 5:1
Коментари Харесай

Шави: Левандовски е ненаситен, групата ни продължава да е трудна и място за еуфория няма

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес разяснява успеха с 5:1 над Виктория (Пилзен) в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига. Специалистът не пропусна да залее с положителни думи нападателя на каталунците Роберт Левандовски, който записа хеттрик в срещата.

" Не знам дали той е най-хубавият нападател в Европа, само че за нас е най-хубавият. Левандовски способства за най-хубавата ни игра, пресира, предлага ни доста решения в офанзива. Това е безспорната степен на зрялост на играча, също така той работи необикновено зрелищно. В този мач Роберт означи хеттрик, само че по какъв начин работи за тима! Левандовски е изцяло неутолим в отбелязването и успехите.

Никога не сме се съмнявали в него заради неговата стойност или възраст - в никакъв случай. Той е прелестен човек, необикновен състезател, съотборник, същински победител. Всичко зависи от това по какъв начин тимът работи с него, по какъв начин пресира и нападна - това е ключът към триумфа.

Усман Дембеле играе ужасно сега. Винаги съм казвал, че той има невероятни качества за игра един на един, сравними с тези на Неймар в най-силните му години. Трябва да бележи повече, само че в света няма доста играчи като него. Изключително мъчно е да бъде опазен. Много съм удовлетворен от представянето му довечера

Победите дават убеденост и усъвършенстват морала. Играчите ще се приберат, знаейки, че са изиграли най-хубавия мач. Групата ни обаче продължава да е сложна и място за еуфория няма. Тази победа ни донесе единствено три точки ", сподели Шави.
 Барселона - Виктория (Пилзен) 5:1 в Шампионската лига
Барселона унищожи Виктория (Пилзен), Левандовски избухна с хеттрик

Каталунците не срещнаха проблеми против чешкия си съперник
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР