Треньорът на Барселона Шави Ернандес беше много разочарован от равенството

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес беше много разочарован от равенството
Коментари Харесай

Шави със сериозни претенции срещу съдийството в мача с Райо Валекано

Треньорът на Барселона Шави Ернандес беше доста отчаян от равенството 1:1 при гостуването на Райо Валекано. Той имаше съществени искания съм съдиите за неотсъдена дузпа в последните секудни от мача, както и за засада при гола на противника. 

“Трябва да побеждаваме в такива мачове, в случай че желаеме да спечелим шампионата. Необходимо е да сме самокритични и много да се подобрим. Ако желаеме са печелим титли, би трябвало да променим нашия нрав. Нужно е да бъдем самокритични, изключително за играта през първото полувреме. Трябва да пожелаваме доста повече от себе си. На такива терени се печелят трофеи, а ние пропиляваме точки. Слабото ни място е обвързвано с постоянството в играта ни. Трябва да бъдем самокритични, като аз имам най-голяма отговорност, тъй като тази точка не е задоволителна. Това, че спечелихме купата и Суперкупата през предишния сезон докара до неумишлено разпределяне, което е неприемливо. Трябва да даваме повече, в случай че желаеме да печелим титли ", сподели Шави. 

Казват, че си диря опрощение, само че фалът срещу Рафиня е за чиста дузпа. Нямаме шанс с тези съдийски решения, които подлежат на тълкувания. Това ни се случи срещу Хетафе и Гранада, както и през днешния ден, което ни излиза скъпо. Това не е опрощение. В последна сметка завършихме наедно, тъй като не играхме добре през първото полувреме, а през второто се подобрихме. Това е моето резюме, само че в случай че ме питате съответно за дузпата, мисля, че това е чиста дузпа. При гола на Райо пък страничният арбитър ми сподели, че има подозрения дали има засада, която въздейства на играта, само че в последна сметка го зачетоха. Това са сложни обстановки, които са против нас ”, съобщи още треньорът. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР